Compendia > HMS > Compendia hjelper deg
Skriv ut

Compendia hjelper deg

Sist endret: 13.02.2013


Vår faglige og tekniske kompetanse - prosjektgjennomføring
Compendia har et kompetent fagmiljø innen helse, miljø og sikkerhet med solid erfaring både fra de juridiske og praktiske aspektene av HMS-arbeidet. Vi har også lang erfaring med å utvikle og kvalitetssikre HMS håndbøker som tar stilling til den enkelte virksomhets behov. Våre rådgivere bistår med å få på plass hensiktsmessig innhold, rutiner og struktur. Vår rolle er også å være pådrivere for å gjennomføre prosjektet og utfordre i forhold til å tenke nytt. 
It-avdelingen vår er behjelpelig med å tilpasse det tekniske etter bedriftens behov og ønsker.
 
Få håndboken aktivt i bruk
Virksomhetens regler, rutiner og prosedyrer knyttet til systematisk HMS arbeid blir lett tilgjengelig for alle. Håndboken må tas i bruk slik at organisasjonen får ønsket effekt. Compendia hjelper med å finne frem til hvordan dette bør gjøres.
 
Spør Eksperten
Våre rådgivere har lang erfaring fra praktisk HR arbeid, personalledelse, arbeidsrett og HMSK. De svarer deg på alle spørsmål i forhold til HMS. Vi svarer deg innen 24 timer på vanlige arbeidsdager.
 
Støtte til redaktør
Vår oppgave er å hjelpe til med å motiverer for gode rutiner for vedlikehold og videreutvikling av innholdet. Dette gjør vi gjennom:
  • Redaktørkurs
  • Nyhetsbrev til redaktører - tips og råd
  • Oppfølging på telefon
  • Tilgang på support (tlf og mail)
 
Revisjon av HMS håndboken
Compendia er behjelpelig med å revidere og videreutvikle det virksomhetsspesifikke innholdet.
 
Faglige oppdateringer
Hver måned sender vi ut et nyhetsbrev med siste oppdateringer innenfor arbeidslivsjussen. I tillegg skriver vi artikler innenfor dagsaktuelle temaer.
 
Finn.no - om rådgivning og støtte
 
Vi har fått mange gode innspill fra Compendia underveis, noe som har ført til en bedre og mer brukervennlig personalhåndbok
Monica Hammer
Finn.no
Demo
 
Ta kontakt - Morten
Ta kontakt
 
Morten Thu-Kure
Key account manager
906 00 502
 
Se eksempel HMS