Compendia > Forms > Frokostseminar:
Hvordan kartlegge risiko på en effektiv
og enkel måte
Skriv ut

Frokostseminar:
Hvordan kartlegge risiko på en effektiv
og enkel måte

Sist endret: 16.10.2014


Dersom alle arbeidsoperasjoner skal kontrolleres like nøye, er det fare for å drukne i arbeid uten at risikoen i virksomheten nødvendigvis blir lavere.
 
Riktig kontroll på rett sted er viktig for å få til et effektivt kvalitetsarbeid.

Hemmeligheten bak et effektivt kvalitetsarbeid ligger i å fokusere der risikoen er størst. Styringssystemet kan forenkles og oppfattes som mer hensiktsmessig og enklere å bruke.
 
Program:
  • Rett fokus, mindre plunder og heft. Kvalitetsledelse med utgangpunkt i risiko og nye metoder innen utvikling av kvalitetsstyringsprosesser, ved Tone Margunn Bue, Compendia
     
  • "Finn 5 feil" - nyttig som kvalitetsleder, men er det et godt fokus også i andre sammenhenger? ved Astrid Moe Eikrem, Heile deg Coaching og trening

Tone Margunn Bue er seniorrådgiver innen HMS/K i Compendia. Hun er EOQ-sertifisert Quality System Manager og Lead Auditor og har mange års erfaring som rådgiver inne kvalitetsledelse i blant annet Statoil og Bureau Veritas.
 
Astrid Moe Eikrem er utdannet siviløkonom og NLP-Coach og driver selskapet Heile deg Coaching og Trening. Hun holder foredrag innen selvledelse og egenutvikling og brenner for sammenhengen mellom mental trening, fysisk trening og arbeidsglede.
 
28.oktober Bryne Forum Jæren, Høghuset
30.oktober Oslo Oslo Kongressenter
18.november Bergen Scandic Airport Hotell

Gratis påmelding. Begrenset antall plasser, meld deg på her.
 
Agenda:
08.00 - 08.30 Frokost
08.30 - 11.00 Dagens tema
11.00 - 11.15 Tid for spørsmål og diskusjoner
 
Målgruppe:
Frokostseminaret er rettet mot ledere og kvalitetsledere, men vil være interessant for alle som har interesse for kvalitetsledelse og kvalitetsarbeid.
Videresend gjerne invitasjonen til andre i din organisasjon, som er opptatt av kvalitetsarbeid.
 
Har du spørsmål, ta kontakt med:
Kristina Hamre, kristina.hamre@compendia.no, tlf: 917 11 418