Compendia > Om Compendia > Hvorfor Compendia
Skriv ut

Hvorfor Compendia

Sist endret: 21.10.2010


Hvorfor Compendia?
  • Compendia har lang erfaring fra både små og store virksomheter.
  • Vi kombinerer inngående fagkunnskap med teknologi slik at håndbøkene blir enkle å bruke samt at de til enhver tid er oppdatert med relevant innhold og ajourførte lover og regler.
  • Compendia er et veletablert selskap med seriøse eiere, sterk økonomi og ingen betalingsanmerkninger (Kilde D&B Firmafakta)
  • I samarbeid med våre kunder er våre løsninger under stadig utvikling for å møte nye behov eller gjøre håndbøkene enda bedre.
  • For oss i Compendia er det viktig at våre håndbøker er med på å løse viktige utfordringer for kundene våre. Vi er derfor opptatt av å kunne bistå i arbeidet med å tilpasse innholdet til din virksomhet og sørge for at løsningen tas aktivt i bruk.
  • Compendia sine jurister har lang og bred erfaring innen arbeidsrett og trygderett og er alltid tilgjengelig for våre kunder når det dukker opp HR relaterte spørsmål, eller for å avlaste personalavdelingen ved å svare ansatte i bedriften.
 
Håper vi snart kan ønske din virksomhet velkommen som ny kunde i Compendia!
 
 
 
Skangass - Om Compendia
 
Samarbeidet med Compendia har vært fantastisk bra. Vår rådgiver har gjort en god jobb for oss, og vært en god pådriver med fokus på å sluttføre. Veldig bra!
Kenneth Olsen
Skangass
 
Demo
 
Ta kontakt - Oddvar Håland
Ta kontakt
 
Oddvar Håland
Administrerende Direktør
906 15 716